About categories and date archhives

• Posted in : Bloggy WP
  • denemesahnesi
    Participant

When I click on the categories at the top of the page ” POST CATEGORY: ” appears. The same applies to archives. in it, ” DATE ARCHIVES: ” comes out. How do I remove these posts?
    In the meantime, I guess you’re Turkish from your name. If you are Turkish, can we do our correspondence in Turkish :)
    Thank you.

serkan
    Moderator

Hi,
    It is up to you. We can speak English or Turkish as well.
    This custom css code will remove the category from the posts;

.entry-meta > span:first-child { display: none; }

Thanks

denemesahnesi
    Participant

Serkan Bey merhaba;
    http://www.denemesahnesi.com alan adıma girip kategoriler altındaki denenemeler sekmesine tıkladığınızda sayfanın ortasında
    POST CATEGORY : Denemeler yazısı çıkıyor.
    Aynı durum arşivler için de geçerli. Orada da DATE ARCHIVES : Temmuz 2019
    Sizin gönderdiğiniz kod hemen altındaki küçük ikonları kaldırıyor. Ben ortada çıkan büyük yazılardan bahsediyorum. O büyük yazıların kaldırılmasını istiyorum.

Ayrıca hem denemeler hem de arşivler sekmelerinde küçük ikonların başlığı da ingilizce. Örneğin posted inDenemeler on 10 Temmuz 2019 by Gökhan Metin with 0 Comment gibi bunları da Türkçe yapmak istiyorum.

Son olarak son yazılara tıkladığınızda yazının altında ABOUT THE AUTHOR yazısının da Türkçe olması gerekmekte.
    http://www.denemesahnesi.com alan adına girme şansına sahip olabilirseniz daha net görebilirsiniz.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

serkan
    Moderator

Merhaba,
    Bu custom css kodunu kullanabilirsiniz;

.post-archive .page-header { display: none; }

Türkçe desteği için loco translate plugini kurmanız gerekiyor. Bu plugin aracılığıyla istediğiniz herşeyi Türkçeye çevirebilirsiniz.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register