Portfolio Hk.

• Posted in : Empathy
  • deniz
    Participant

Öncelikle güzel tema için ellerinize sağlık.

Temanın kurulumunu sorunsuz gerçekleştirdim.

“Import Demo Data” işlemini gerçekleştirdim.

Sitenin şablonu şuanda oturdu. Portfolio menüsüne girdiğimde resimler düzgün gözüküyor ancak herhangi bir item’a girdiğimde beyaz ekranda kalıyorum.,

Serkan hocam desteklerinizi rica ederim.

serkan
    Moderator

Merhaba Deniz,
    Admin bilgilerini (kullanıcı adı ve şifre) , ilgili website urlsini ve bu konu başlığı urlsini iletişim sayfamıza gönderirsen, hızlıca göz atabilirim.
    http://www.pixelwars.org/contact/
    Teşekkürler

serkan
    Moderator

Merhaba Deniz,
    Gerekli düzenlemeleri sağladım. Widget sekmesine gidip, tek tek resetlediğimde düzelme sağladı. Themeforest hesabına girip tema hakkında oylama ve yorum katkısı sağlarsan seviniriz. Bir ihtiyacın olduğunda buradayız.
    İyi geceler.

deniz
    Participant

Selamlar,

Yardımlarınız için çok teşekkürler..

Sormak istediğim 2 soru bulunmaktadır.

1- Video BG kullanmaktayım ve çok hoşuma gidiyor. Ancak, iPhone tarafında video oynatmıyor, bunun için BG yükledim ancak uygulayamıyorum. Nasıl yapabilirim?

2- Kullandığım eklentiden dolayı (hide-my-wp) Contact kısmındaki bg maps görüntüleyemiyorum. Eklentiyi kaldırınca normal çalışıyor, burada ne önerirsiniz? En kötü ihtimal arka plandaki maps’i nasıl kaldırabilirim?

Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ayrıca daha önce paylaştığım şifre aktiftir, bilginize.

deniz
    Participant

Ekleme:

1. Sorumun ihtiyacı olarak Home page’ini Featured Image kısmından resim eklemeye çalıştığımda “Updating failed” demektedir.

serkan
    Moderator

Merhaba Deniz,
    Iphone ile video background oynatmama sorunu üzerinde bazı testler yapıp sorunun kaynağını bulmaya çalışacağız.
    İkinci olarak kullandığınız eklenti sorun oluşturuyorsa, yapılacak iş alternatif eklenti aramak ya da kullandığınız eklentinin destek kısmından yardım istemek olacaktır.
    Resim yüklerken updating failed yazması konusunda hosting firmasına kısa bir mail atıp sormanız mümkün müdür?
    Teşekkürler

deniz
    Participant

Merhaba Serkan,

Maps tarafındaki arkaplanı nasıl değiştirebilirim?

Resim yüklerken aldığım updateing failed yazısı sadece home sayfasını güncellerken olmakta, diğer sayfa, portfolio kısmında hata yoktur.

serkan
    Moderator

Merhaba,
    Aşağıdaki ilgili url ye gidip beğendiğin stili main.js dosyasına gidip değiştirmen gerekmektedir.
    https://snazzymaps.com/
    Anasayfa ile ilgili değişiklikler kayıt olmamakta mıdır?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register