-
Posted in : Velin
-
Temanın tanıtım sayfasında element page builderla uyumlu olduğu gözüküyor fakat page buildirı kurduğumda temanın dosyalarına ulaşamıyor. Destek kısmındaki bütün önerileri denedim fakat sorun devam ediyor. Temanın dosyalarında bir eksiklik olabilir mi ya da bağlantı sorunu olabilir mi kontrol edilmesini istiyorum. Özellikle portfolio sayfası düzenlenemiyor. Üst menüden geçiş olan portfolio benim için en önemli sayfa, hem menü çubuğunda hem de sayfalar kısmında görünmüyor.Demoda görünen tüm görünümü satın aldım eğer düzenlenemiyorsa ücret iademi talep etmekteyim.
Teşekkürler,
iyi çalışmalrMerhaba Aslı Hanım,
Mesajınız için teşekkür ederim — yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Belirttiğiniz durum, tema uyumsuzluğu veya dosya eksikliği anlamına gelmemektedir. Genellikle bu tür sorunlar sistem gereksinimleri, panel izinleri veya OAuth/Builder tarafında teknik konfigürasyon kontrolleri ile ilgilidir ve güvenle çözülebilir.
📁 Portfolio ve Demo İçeriği Hakkında
Demolarda görünen portfolio sayfaları çoğu zaman hazır demo importu ile yüklenen özel içeriklerdir.Bunların hem menüde hem de WordPress sayfalar alanında görünmeme nedeni, demo içeriğinin henüz sitenize import edilmemiş olmasıdır.
Bu nedenle düzenleme alanı da boş veya görünmez olabilir.
✅ Size yardımcı olabileceğim adımlar
İsterseniz sizin için:✔ Satın aldığınız demo içeriğini (full demo) eksiksiz şekilde kurabilirim
✔ Portfolio sayfasını ve üst menü bağlantısını sizin için aktif hale getirebilirim
✔ Görünürlüğünü hem Menü Çubuğu hem Sayfalar Paneli üzerinden düzenlenebilir yapabilirim🔍 Sizden ricam olacaktır
Lütfen hosting ayarlarınızı aşağıdaki forum konusu üzerinden kontrol ediniz:
https://www.pixelwars.org/forums/topic/system-requirements-for-wordpress-themes/
Bu sayfada, Page Builder’ın sağlıklı çalışabilmesi için gerekli minimum sistem gereksinimleri ve ayarlar yer almaktadır.🔐 Kontrol için WordPress erişimi gerekirse
Eğer gereksinimleri doğrulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, site kontrollerini yapabilmem için:WordPress giriş bilgilerinizi benimle paylaşabilirsiniz
Bilgilerinizi güvenle iletmeniz için lütfen aşağıdaki gizli alanı kullanınız (private content box)Bu alan dışında şifre paylaşılmamasını öneririz, böylece güvenli kontroller sağlanabilir ✅
Hazırsanız demo kurulumuna başlayabiliriz,
Her adımda yanınızdayım.İyi çalışmalar dilerim,
Serkan
You must be logged in and have valid license to reply to this topic.