Comments, Course, Header

  • Posted in : Efor
  • mustafabozdag
    Participant

    Selamlar,

    – Web sitemdeki yorum alanının derecelendirme yıldızlarından kurtulmak istiyorum ve yalnızca yorumların alınmasını istiyorum. Fakat yorumlar ile ilgili eklentinin veya kod dosyasının nerede olduğunu bulamadım. Ayrıca yeni kurs yorumları da gelmiyor. Birisi yorum yaptığı zaman nereden onay vereceğimi bulamadım. Buradaki problemi çözebilir misiniz?

    – Ayrıca kursların satın alınmasını kapatıyorum fakat kayıt ol butonu renksiz bir şekilde sayfada “Materyal İçerikleri” alanının altında yer alıyor. Buradaki butonu kaldırabilir miyiz veya eğer bir link içeriyorsa 301 yönlendirmesi de yapabilirim. Burada istediğimiz şey online kayıt değil, online başvuru aslında.

    – Son olarak header alanındaki search butonunu kaldırdığım zaman logonun yanındaki sosyal medya ikonları, logonun altına kayıyor. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

    İyi çalışmalar,
    Mustafa

    serkan
    Moderator

    Merhaba,
    Ayarlar > tartışma > Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı (bunu kapatıp el ile onaylamayı aktive edebilirsiniz). Böylelikle yorumlarınız düzelecektir.
    Bu css code yıldızlamayı kaldıracaktır.

    .tutor-star-rating-group { display: none; }

    Eğer bu css kodunu kullanırsanız puan ortalamalarını da kaldıracaktır.

    .tutor-loop-rating-wrap { display: none; }

    Enroll butonunu da bu css koduyla kaldırabilirsiniz.

    .tutor-course-purchase-btn { display: none !important; }

    Sosyal ikonlarını sağ tarafa aldım.
    Teşekkürler

    mustafabozdag
    Participant

    Selamlar,

    Aslında sosyal medya ikonları sağda olmayacak, solda kalacak. Fakat burada yaşadığım sorun şu; görünüm > özelleştir panelinden arama ikonunu direkt kaldırınca, sosyal medya ikonları da logonun altına geliyor. Bunun olmaması lazım.

    serkan
    Moderator

    Merhaba Mustafa Bey,
    Custom css kod ekleyerek sorununuzu çözümledim.
    Teşekkürler

    mustafabozdag
    Participant

    Selamlar Serkan Bey,

    – Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yorum alanı için aslında problemimiz yorum yapılması veya el ile onaylanması değil, yapılan yorumların panelde gözükmüyor olması. Bir kurs altına yorum yaptığım zaman ne yazık ki WP paneldeki yorumlar alanına bu düşmüyor ve kurs eklenti sayfasında da böyle bir alan bulamadım.

    – Bir diğer problemim ise, kurslar sayfasında ki kurs ücreti alanı. Buraya eklenen “ücretsiz” metni, herhangi bir etiket arasına alınmadığı için custom css tarafında işlem sağlayamadım. Acaba buraya da bir göz atabilir misiniz?

    Ve son olarak, kurs sayfalarındaki “Hemen Kayıt Ol” butonunun kullanım şeklini değiştirmek istiyoruz. Buraya bir link atayarak sitedeki bir sayfaya yönlendirmeyi veya jet popup eklentisini buraya entegre edebilirsek, butona tıklanması sonrası kişinin açılan popup ekranından bir Form doldurmasını sağlama niyetindeyiz.

    İyi çalışmalar dilerim,
    Mustafa

    serkan
    Moderator

    Mustafa Bey,
    Buradaki yorumları kontrol edebilmeniz için Tutor LMS pluginin pro versiyonuna geçip report ve review eklentisini aktive etmeniz gerektiği yazılmaktadır.
    WP Admin>Tutor LMS Pro>Report and Review
    https://wordpress.org/support/topic/how-to-remove-a-negative-comment/
    Dediğiniz tüm özellikleri plugin authora sormanızda yarar bulunmaktadır.
    https://wordpress.org/support/plugin/tutor/

    mustafabozdag
    Participant

    Tamamdır, teşekkür ederim. yönlendirmeniz için. Peki diğer 2 konuda yardımcı olabilir misiniz?

    serkan
    Moderator

    Mustafa Bey,
    Dediğiniz diğer iki özellikte pluginin özelleştirilmesiyle alakalıdır. Plugin kodunu yaratan kişiler ancak bu özelleştirmeler için gerekli desteği sağlayabilirler. Ücretsiz yazısı için ek bir güncelleme çıkarıp onu etiket içerisine alabilir ve kayıt ol butonunu istediğiniz şekilde yönlendirmek için gerekli desteği sağlayabilir. Onun dışında demo sitesinde gösterildiği özelliklerden çalışmayan birşey olduğu takdirde bizler hızlıca çözüm sağlayabiliriz. Ama özelleştirme destekleri ancak plugin authorları tarafından gerçekleştirilebilir.
    Anlayışınız için teşekkürler.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register