Menu

  • Posted in : ikonik
  • hubi323
    Participant

    I just bought the template and set it up under Dreamweaver. In the index there are calls to other HTM pages in the menu. If I hover over the menu items with the mouse, it is displayed and when I click, a colored background with a blinking circle appears and nothing else.
    What do I have to do so that on-page content appears like on the demo page?

    hubi323
    Participant
    hubi323
    Participant

    How long does it usually take to respond to a support request?

    serkan
    Moderator

    Hi, please note that our response time in the forums is usually 48h (2 business days), Thank you.
    I will forward this topic to our developer and I will keep you updated.

    hubi323
    Participant

    Hello, it would be nice if someone took care of my problem too!

    serkan
    Moderator

    Hi,
    Sorry, our theme developer is busy due to so many updates but he will keep you updated soon.
    Thanks for your understanding

    ahmetsali
    Keymaster

    Hi, your menu urls seems to be broken (or html files are missing on your server), such as all these urls returns 404

    https://www.cafe-tante-erna.de/about.html

    https://www.cafe-tante-erna.de/resume.html

    please make sure to upload these html files to your server too.

    Cheers.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register