show the last blogs on my home page

• Posted in : Photographer
  • erkan3415
    Participant

sevgi saygı hürmetler.
    template çok güzel keyifle kullanıyorum. yavaşlık sorunu var anlayamadığım sekilde. sanırım hosting i değiştirmem gerekiyor.
    bunun dışında bir talebim veya sorum olacak.
    acaba template ana sayfada son birkaç ( örneğin 6 ) blog yazısını gösteriyor mu?
    böyle bir olasılık var ise kullanmak isterim.

teşekkürler.

ahmetsali
    Keymaster

Merhaba, temayı beğenmenize sevindik, teşekkürler.

– url nizi verirseniz yavaşlık sorunu için ben de test edebilirim sitenizi, dediğiniz gibi hosting kaynaklı da olabilir.

– bunu bir plugin ile yapabilirsiniz sanırım, bu plugini deneyebilirsiniz;

https://wordpress.org/plugins/recent-posts-widget-extended/

erkan3415
    Participant
    ahmetsali
    Keymaster

şimdi kontrol ettim sitenizi, sadece galeri detay sayfalarınız biraz geç açılıyor çok fazla resim olduğu için, bu durumu iyileştirmek için galerileri sayfalarınızı kendi içinde sayfalama yapabilirsiniz, Bunu yapmak için sayfanızdaki bir galeri yerine birden fazla galeri ekleyip, galerilerin aralarına <!--nextpage--> kodunu ekleyebilirsiniz.

https://en.support.wordpress.com/splitting-content/nextpage/

erkan3415
    Participant

Ahmet bey teşekkür ederim. ana sayfa da sanıyorum yavaş açılıyor öyle değil mi?

erkan3415
    Participant

Ahmet Bey merhaba.

bahsettiğiniz recent post eklentisini kurdum. ama site içerisinde kendini çalıştırmıyor. template ile birbirine çakışıyor olabilir mi?
    isterseniz email adresinizi vermeniz durumunda size user bilgilerini atabilirim.
    Bu değişikliği yapamaz isem başka bir tema almam gerekecek malesef…

ahmetsali
    Keymaster

tekrar merhaba,

– anasayfa hızlı açılıyor benim tarafımda,

– malesef pluginler için destek veremiyoruz, plugin yazarı ile iletişime geçebilirsiniz veya alternatif başka bir plugin deneyebilirsiniz.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register